Skip to main content
zonnebrand

Byron Bay

By 20 augustus 2014No Comments

Zon, zee, strand. Surfen en genieten. De lifestyle in Byron Bay is iets waar we allemaal van dromen.

Dit plaatsje in Australie is een genot voor iedere surfer. Met meerdere stranden die allemaal hun eigen golven hebben vind je hier zowel lokale als internationale surfers.

Hier vind je echte surfers, zon genieten en mensen die dagenlang op het strand liggen.

Byron Bay Suncare

logo van Byron Bay lotionGebaseerd op deze lifestyle is het merk ‘Byron Bay’ ontstaan, een range van zon-roducten die zich helemaal richten op het leven op het strand.  Denk aan urenlang zon, het zoute water op je lichaam en het zand dat over je huid schuurt. Byron Bay producten bieden je bescherming tegen de zon, hydrateren de huid om uitdroging te voorkomen en voeden het met belangrijke ingredienten om je huid te herstellen.

Byron Bay staat voor de hippe lifestyle die hoort bij ‘beach life’. Alle producten zijn dermatologisch getest en volledig dierproefvrij. De verpakkingen zijn leuk gemaakt en komen met een koordje vol met echte schelpjes en kraaltjes. Zo ben jij helemaal klaar voor het strand!

 

Leave a Reply