Skip to main content

We zitten midden in de winter en de zon is ver te zoeken. Buiten regent het flink en de kou zorgt er ook nog voor dat onze huid beschadigd raakt.
Met als gevolg: een witte huid!

Maar ook in de winter is het prima mogelijk een bruin kleurtje te houden. Zo heb jij zelfs in de donkere wintermaanden een gezond kleurtje.

Spray Tan

Makkelijk, veilig en snel. Met een Spray Tan (Zelfbruiner) heb je direct een bruine huid, zonder daarvoor in de zon te hoeven. Het product is volledig veilig in gebruik, direct effectief en gaat maar liefst 50 beurten mee! Hiermee kom je makkelijk de winter door.

Zonnebank

Liever niet aan de slag met een zelfbruiner; dan is de zonnebank ook een goede optie. Maar ook hier is het belangrijk dat je je huid goed beschermd en behandeld met een goede aftersun. Zorg ervoor dat je huid de nodige voedingsstoffen heeft om te herstellen, voor een gezonde en langdurige bruine tint.

Leave a Reply