Skip to main content
Algemeen

25 graden!

By 15 april 2015No Comments

Zonnebrand op het strandGenieten! De warme daagjes zijn weer begonnen en overal zijn mensen aan het genieten van de zon. Vandaag bereikte de temperatuur maar liefst 25 graden; en zelfs de stranden liepen aardig vol.

Met deze lange en zonnige dagen is het belangrijk om goed op je huid te laten. De zon is al aardig sterk en door de harde wind heb je soms niet door dat je huid aan het verbranden is. Smeer je het liefst al voordat je de zon in gaat goed in met een geschikte zonnebrand. Als alleen je gezicht in de zon komt is het verstandig te kiezen voor een zonnebrand speciaal voor het gezicht. Maar vergeet vooral niet de rest van de blote huid. Denk met name aan de oren, de nek en het stukje net langs je haargrens. Hier heeft de zon nog niet veel geschenen en is de kans op verbranding groot.

Indien je langer in de zon gaat gebruik dan voldoende factor, liefst >30 spf. Geen zin in smeren? Gebruik dan een handige spray om makkelijker aan te brengen.

Leave a Reply