Skip to main content
Geen categorie

GoedeZonnebrand.nl

By 5 augustus 2014No Comments

GoedeZonnebrand.nl is een onderneming van GoedeCosmetica.nl.

Hieronder vallen een aantal andere succesvolle webshops, zoals ‘www.GoedeShampoo.nl‘.

GoedeZonnebrand.nl richt zich op zonnebrand van hoge kwaliteit. Wij bieden alleen de beste en zuiverste zonnebrand aan.  Zo vind je bij ons diverse natuurlijke merken. Het merk JASON is helemaal natuurlijk, niet op dieren getest en zeer zacht voor de huid. Van het merk Adrian London hebben wij een hoogwaardige gezichtscreme met een beschermende zonfactor (spf).

De komende weken zullen wij ons assortiment verder uitbreiden met specifieke zonnebrand voor het lichaam en gezicht. Als je nog iets mist of op zoek bent naar een bepaalde zonnebrand kun je ons gerust mailen via de contact pagina.

Leave a Reply